Tietosuojaseloste


Keitä olemme

Wiisas Crew Oy
Y-tunnus: 3143256-8
https://wiisas.fi
tuki@wiisas.fi

Rekisteriasioissa voit ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostiin.

Tietosuoja

Laatimispäivä 1.8.2020

Käyttäessäsi palvelujamme Sinua saatetaan pyytää antamaan myös henkilökohtaisia tietoja. Näihin kysymyksiin vastaaminen on aina vapaaehtoista. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan ja niitä käsitellään Suomen tietosuojamääräysten mukaisesti.

Kotisivujemme kautta kerättyjä henkilökohtaisia tietoja käytetään joko sopimuksen laatimiseen ja yhteydenottosi käsittelyyn. Tietojasi voidaan käsitellä ja käyttää myös neuvonnan, mainonnan ja uutisointitarkoituksiin vain, mikäli olet antanut tähän erikseen suostumuksesi. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Analysointiin ja profilointiin, Wiisas Crew:n markkinoinnin, mainonnan ja / tai suoramarkkinoinnin suuntaamiseen. Sivustoon ja palveluiden viestintään, asiakkuuksien hoitamiseen, markkinatutkimuksiin sekä sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin voidaan merkitä seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot rekisteröidyistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Yritys ja osoitetiedot
Uutiskirjeen tilaajien lukutiedot ja sivustokäyttäytyminen
Analyysi ja profiilitiedot
Käyttäjän IP-osoite ja siirtymiset, maatiedot
Selaintyyppi, käyttöjärjestelmä

Tarjoushistoria tai tiedot muusta yhteydenotoista
Livechat yhteydet, tiedot ja käsittelypyynnöt
Rekisteröimistiedot
Käyttäjätunnus, salasana tai muu yksilöllinen tieto
Maksuyhteystiedot
Asiakaspalautetiedot
Tilaustiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Wiisas Crew:n asiakastiedoista ja järjestelmistä sekä mahdollisesti yleisesti saatavilla olevista internet tietolähteistä tai työkaluista.

Tietojen luovutus

Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuote- tai palvelutilauksien sekä lomakkeen lähetyksen yhteydessä. Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi käyttötarkoituksia varten voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Sivuston välityksellä antamiasi tietoja voidaan luovuttaa mm.

1. Sivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
2. Maksupalvelun tarjoajille
3. Yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellet ole sitä erikseen kieltänyt
4. Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai muu tärkeä etu niin vaatii

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna sähköpostiin rekisteriasioissa.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Sähköinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainittuun sähköpostiin rekisteriasioissa.

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai uutiskirjeen tilaamisen peruutuksen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina tietoverkko ja palvelinkumppanin sekä suunnittelulaitteistoissa, jolla rekisteri mahdollisesti sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Käsiteltävät henkilötiedot

Palveluntarjoaja käsittelee seuraavia henkilötietoryhmiä:
Nimi / Yritys
Sähköposti
Puhelinnumero

Viesti
Verkkotunnistetietoja kuten evästeitä tai IP-osoitteita
Suojattu javascript API

Salassapito

Wiisas Crew:n henkilöstöllä on jatkuva vaitiolovelvollisuus.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka kopioidaan kotisivulta kovalevyllesi. Evästeet eivät aiheuta vahinkoa tietokoneellesi, eivätkä ne sisällä viruksia.
Internetsivujemme evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaisia tietoja ja voit milloin tahansa estää evästeet selaimesi asetuksista.

Internetsivuillamme olevia evästeitä käytetään pääsääntöisesti vain anonyymeja ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Toisinaan evästeet saattavat olla hyödyllisiä myös muihin erityisiin tarkoituksiinkin.

Lisätietoa evästeestä: Lue lisää

Jakamistyökalu

Verkkosivut sisältävät upotettuja ”jaa”-painikkeita, jotta käyttäjä voi jakaa sisältöä sosiaalisen median kanavien kautta, kuten esimerkiksi Facebook ja Twitter. Nämä sivustot saattavat asentaa evästeitä kun olet kirjautuneena näihin palveluihin.

Wiisas Crew ei pysty vaikuttamaan näiden evästeiden asennukseen tai käyttötarkoituksiin.
Lisätietoja näiden kolmansien osapuolten evästeistä löydät kyseisten yrityksien kotisivuilta.

Kävijäseuranta

Tällä verkkosivustolla käytetään käyttäjäseurannassa Google Analytics ja Facebook Pixel -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (myöhemmin ”Google”) sekä Facebook (myöhemmin ”Facebook”).
Seurantapalvelun javascript-koodi ajetaan palvelussa jokaisella sivulatauksella. Google Analytics ja Facebook Pixel yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookies), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja. Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen sekä Facebookin palvelimilla.

Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen.
Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää hyväksi kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä näitä verkkosivuja käyttäjä hyväksyy Googlen ja Facebookin tiedonkeruun yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Google Analytics ja Facebook Pixel kerää tietoa myös kävijöiden kiinnostuksen kohteista sen perusteella millaisilla sivustoilla kävijän selain on käynyt Google Display Network -verkostossa ja Facebook Advertising -verkostossa sekä tämän datan perusteella arvioi kävijän demografia-tietoja. Google Analyticsiin ja Facebook Pixeliin kertyy vain anonyymia tietoa kävijäryhmien oletetuista kiinnostuksen kohteista sekä kävijäryhmien oletetuista demografiatiedoista. Tietoa vierailluista sivustoista tai yksittäisistä kävijöistä ei kerätä.

Annamme tarkempia tietoja kulloinkin käytössä olevista palvelusta ja niiden tallentamasta tiedosta pyydettäessä. Suurin osa palveluista myös mahdollista tunnistaa wiisas.fi sivuston lähdekoodista.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa.