Räätälöidyt pilvipalvelimet

MAAILMAN NOPEIMMAT PILVIPALVELIMET


Toteutamme virtuaaliset pilvipalvelimet, räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaan. WordPress kotisivuille saat meiltä optimoidut, super nopeat webhotellipalvelut. Kaikki palvelumme toteutetaan maailman nopeimmalla UpCloud alustalla. Virtuaaliset pilvipalvelimet sekä WordPress webhotellimme ovat aina toteutettu asiakaskohtaisesti vahvalla suojauksella, optimoinnilla ja nopeudella. Webhostaukseen sekä virtuaalipalvelimiin tarjoamme Cloudflare CDN (conten delivery network) -palvelun tarvittaessa.

Wordpress Logo
UpCloud Logo
NginX - Engine-X logo
Plesk hallintapaneeli
CloudFlare Logo
Wiisas Cloud services logo black svg

KUINKA ME SEN TEEMME


Virtuaaliset pilvipalvelimet sekä webhostaus sisältävät erittäin pitkän kehityksen tuloksena, täydellisesti optimoidun NginX webpalvelimen sekä välimuistin Linux tai Microsoft käyttöjärjestelmällä. Lisäksi teemme WordPress sivustolle SEO nopeusoptimoinnit kattaen huippunopeuden latausajoissa sekä hakusanat sivustoosi kohdennetusti. Kaikkiin palveluihin on saatavilla Plesk hallintapaneeli joka helpottaa palveluiden hallintaa. Cloudflare content delivery network nopeuttaa sivustojen latausaikaa ja tietoturvaa. Cloudflaren hajautettu sivuston jakelu ei ole välttämätön, mutta suosittelemme sen käyttöä varsinkin jos sivuston käyttäjät ovat useammasta eri maasta. Tässä on pintaraapaisu siitä kuinka me sen teemme.

VERKKOTUNNUKSET


Olemme Traficomin virallinen .fi verkkotunnusten välittäjä sekä Joker.com valtuutettu jälleenmyyjä. Pystymme välittämään kaikkia mahdollissia verkkotunnuksien päätteitä. Voit tarkistaa onko haluamasi domain vapaana, alla olevalla haulla. Kysy lisää tarvittaessa myynnistämme.

Traficom verkkotunnus välittäjä
Joker.com logo
Traficom verkkotunnus välittäjä

SIVUSTON TESTAAMINEN


On erittäin tärkeää testata kuinka internetsivusto toimii ja millaisia tuloksia testaussivustot kertovat. Nykään ei ole yhdentekevää, onko internetsivustosi viilattu ja viritetty kaikilla mahdollisilla tavoilla. Meidän lähtökohtamme on että sivusto näyttää erittäin hyvältä, tinkimättä siitä että se on myös nopea ja käyttäjäystävällinen. Pelkkä hakusanaoptimointi ei riitä että sivustosi näkyy hakutuloksissa hakukoneilla, vaan on myös optimoitava koko sivusto räjähtävän nopeaksi. Hyvin optimoitu, näyttävä ja käyttäjäystävällinen sivusto kerää huomattavasti enemmän osumia hakukoneissa, kuin sivusto joka on jonkun tahon mielestä ”hakukoneoptimoitu” mutta kuitenkaan siitä ei ole esittää tarkempaa tietoa kuinka se on toteutettu. Esimerkiksi nämä alla olevat testaussivustot ovat hyvä mittari siitä, kuinka sivustot on optimoitu. Haluatko tietää sivustosi tilanteen, mutta tämä kaikki kuulostaa hieman hankalalta? Ota meihin yhteyttä ja voimme kartoittaa sivustosi nykyisen tilanteen sekä tarjota mahdollista ratkaisua sivustosi tilanteen parantamiseksi.

TESTAA OMA SIVUSTOSI


Suosittelemme valitsemaan mahdollisimman lähellä Suomea sijaitsevan palvelimen testatessasi sivustoja. GTMetrix sivustolla sinun kannattaa tehdä ilmainen käyttäjätili ja valita testauksessa palvelimen sijainniksi Iso-Britannia (Lontoo). Mikäli suoritat Suomessa toimivalle sivustolle testin Kanadasta, on tulos harhaan johtava. WebPageTest sivustolla sinun kannattaa valita testauksen sijainniksi Ruotsi.

Testaa oma sivustosi esimerkiksi näillä sivustoilla:
GTMerix testaussivusto
Fast or Slow testaussivusto (18 maata kerralla)
WebPageTest nopeustesti
Google PageSpeed Insight testaussivusto
Google Web Dev mittaussivusto
SSL Labs – SSL Server Test

Ota yhteyttä