Ohjelmointi ja websivut

OHJELMOINTI


Toteutamme käyttöliittymiä ja niihin liittyviä taustaratkaisuja asiakkaillesi tai yrityksen sisäiseen käyttöön. Teemme sovelluskehitystä kaikille alustoille ja usein alustariippumattomalla teknologialla. Ohjelmistot teemme mahdolliset tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Hyödynnämme taustajärjestelmien kehityksessä paljon meidän omia pilvipalveluita ja -palvelimia.

WEBSIVUT


Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut jotka ovat responsiivisia, visuaalisesti tyylikkäitä ja selkeät käyttää. Pääasiallisesti käytämme alustana WordPressiä mutta muutkin alustat onnistuvat. WordPress alustana on tällä hetkellä nopeuden kannalta suositeltava vaihtoehto. Meidän omat pilvipalvelimet ovat optimoituja WordPressille ja voimme tarjota sivustolle näin myös hostauksen.

Kiinnostaisiko koko paketti? Jos haluat todella nopeat, näyttävät ja hakusanaoptimoidut websivut niin silloin suositeltavaa olisi keskittää kaikki meille. Erittäin nopea ja optimoitu palvelin jonka päälle sivusto rakennetaan, alusta lähtien ajateltuna nopeus- ja hakusanaoptimointia. Sivustomme sisältää kaiken tarvittavan myös WordPressin osalta. Käytämme pääasiassa Kadence teemaa joka sisältää kaikki premium lisäosat sekä sivun optimointi joka sisältää kaikki sen tarvisemat lisäosat kuten meidän oman Wiisas Performancen. Wiisas Performance yhdistää tyylitiedostot ja java scriptit minimoiden ne sekä muuntaa kuvat nykyaikaiseen ja ketterään WebP kuvaformaattiin. Tämän kaiken lisäksi sivuston suorituskyky viilataan sivu sivulta täydelliseen, optimoituun nopeuteen. Sivuston voi julkaisun jälkeen huoletta testata millä tahansa testisivustolla, saaden ensiluokkaiset arvosanat ja tietoturvapisteet.

Voimme tehdä nopeus- ja hakusanaoptimointia myös nykyiselle sivustollesi. Optimointi sisältää tällöin myös tarvittavat lisäosat WordPress ympäristöön. Mikäli sivustosi kaipaa nopeutta ja parempaa SEO tuunausta, ota yhteyttä myyntiimme ja voimme arvioida mitä toimenpiteitä sivustosi vaatii. Suosittelemme myös tilaamaan meidän ilmaisen SEO analyysin sivustostasi. Raporttimme on erittäin kattava ja kertoo mitä mahdollisia puutteita sivustollasi on.

Wordpress sivut
Responsiiviset sivut

OPTIMOINTI JA KÄYTTÄJÄKOKEMUS


Ohjelmistoissa ja websivuissa on todella tärkeätä että ne ovat optimoitu toimimaan nopeasti ja käyttäjän käyttökokemus on erittäin miellyttävä. Hakukoneille on myös erittäin paljon vaikutusta sillä, onko sivusto hakusanaoptimoinnin lisäksi optimoitu nopeuden osalta. Mitä nopeammin sivustosi latautuu, sitä enemmän hakukoneet suosivat sivustoasi hakutuloksissa. Monesti sivustoille tarjotaan SEO ratkaisuja tekijöiden tai mainostoimistojen toimesta, mutta hyvin usein tämä on vain hakusanojen optimointia.

Upea käyttäjäkokemus on myös erityisen tärkeätä, että käyttäjät eivät heti poistu sivustolta. Me otamme nämä asiat huomioon heti alusta saakka. Sivuston ollessa helppo ja selkeä käyttää, käyttäjä viihtyy ja käyttää enemmän aikaa sivustolla.

Ilmainen SEO analyysi

Lisää lomakkeeseen sivustosi osoite ja sähköpostiosoitteesi. Teemme sivustollesi SEO analyysin ja lähetämme raportin sivustostasi. Raportti on englanninkielinen ja pyrimme toimittamaan sen saman päivän aikana.

Ota yhteyttä