Ohjelmointi ja websivut

OHJELMOINTI


Toteutamme käyttöliittymiä ja niihin liittyviä taustaratkaisuja asiakkaillesi tai yrityksesi sisäiseen käyttöön. Teemme sovelluskehitystä kaikille alustoille ja usein alustariippumattomalla teknologialla. Ohjelmistot teemme mahdolliset tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Hyödynnämme taustajärjestelmien kehityksessä paljon meidän omia pilvipalveluita ja -palvelimia.

WEBSIVUT


Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut jotka ovat responsiivisia, visuaalisesti tyylikkäitä ja selkeitä käyttää. Pääasiallisesti käytämme alustana WordPressiä, mutta muutkin alustat onnistuvat. WordPress alustana on tällä hetkellä nopeuden kannalta suositeltava vaihtoehto. Meidän omat pilvipalvelimet ovat optimoituja WordPressille ja voimme tarjota sivustolle näin myös hostauksen.

Kiinnostaisiko koko paketti? Jos haluat todella nopeat, näyttävät ja hakusanaoptimoidut websivut, niin silloin suositeltavaa olisi keskittää kaikki meille. Käytämme erittäin nopeaa ja optimoitua palvelinta, jonka päälle sivusto rakennetaan alusta lähtien nopeus- ja hakusanaoptimointia ajatellen. Sivustomme sisältää kaiken tarvittavan myös WordPressin osalta. Käytämme pääasiassa Kadence teemaa, joka sisältää kaikki premiumtason lisäosat sekä sivun optimoinnin, joka puolestaan sisältää kaikki sen tarvitsemat lisäosat kuten meidän oman Wiisas Performancen. Wiisas Performance yhdistää ja minimoi tyylitiedostot ja java scriptit sekä muuntaa kuvat nykyaikaiseen ja ketterään WebP kuvaformaattiin. Tämän kaiken lisäksi sivuston suorituskyky viilataan sivu sivulta täydelliseen, optimoituun nopeuteen. Sivuston voi julkaisun jälkeen huoletta testata millä tahansa testisivustolla sen saaden ensiluokkaiset arvosanat ja tietoturvapisteet.

Voimme tehdä nopeus- ja hakusanaoptimointia myös nykyiselle sivustollesi. Optimointi sisältää tällöin myös tarvittavat lisäosat WordPress- ympäristöön. Mikäli sivustosi kaipaa nopeutta ja parempaa SEO- tuunausta, ota yhteyttä myyntiimme ja voimme arvioida mitä toimenpiteitä sivustosi vaatii. Suosittelemme myös tilaamaan meidän ilmaisen SEO analyysin sivustostasi. Raporttimme on erittäin kattava ja kertoo mitä mahdollisia puutteita sivustollasi on.

Wordpress sivut
Responsiiviset sivut

OPTIMOINTI JA KÄYTTÄJÄKOKEMUS


Ohjelmistoissa ja websivuissa on todella tärkeää, että ne on optimoitu toimimaan nopeasti ja että käyttäjän käyttökokemus on erittäin miellyttävä. Hakukoneita koskien on myös erittäin paljon vaikutusta sillä, onko sivusto hakusanaoptimoinnin lisäksi optimoitu nopeuden osalta. Mitä nopeammin sivustosi latautuu, sitä enemmän hakukoneet suosivat sivustoasi hakutuloksissa. Usein sivustoille tarjotaan SEO- ratkaisuja tekijöiden tai mainostoimistojen toimesta, mutta hyvin usein tämä on vain hakusanojen optimointia.

Upea käyttäjäkokemus on myös erityisen tärkeää, että käyttäjät eivät heti poistuisi sivustolta. Me otamme nämä asiat huomioon heti alusta saakka. Sivuston ollessa helppo ja selkeä käyttää, käyttäjä viihtyy ja käyttää enemmän aikaa sivustolla.

Ilmainen SEO analyysi

Lisää lomakkeeseen sivustosi osoite ja sähköpostiosoitteesi. Teemme sivustollesi SEO analyysin ja lähetämme sinulle tulosraportin. Raportti on englanninkielinen ja pyrimme toimittamaan sen saman päivän aikana.