Livelähetykset ja videokuvaus

TAPAHTUMIEN LIVELÄHETYKSET JA TALLENTEET

 • Ilmaiset lähetykset ja tallenteet = ILMAISEKSI
 • Maksulliset lähetykset ja tallenteet = 1,50 € + ALV / maksettu katseluoikeus
 • Oma yksilöllinen alasivu tapahtumalle tai yritykselle / yhdistykselle
 • Helppo osoite esim. streamonline.fi/tapahtuma tai katso.live/joukkue
 • Asiakaspalvelu ja tekninen tuki viikon jokaisena päivänä maksutta
 • Helppo ja turvallinen maksaminen maksullisissa lähetyksissä ja tallenteissa
Ota yhteyttä

LIVELÄHETYKSET


Streamonline.fi palvelumme mahdollistaa striimauksen eli livelähetykset sekä tallenteiden maksullinen ja ilmaisen esittämisen katsojille.

Stream Online palvelussamme on mahdollista tapahtumien striimaus sekä tallenteiden jakelu julkisesti tai piilotetusti, vain rajatulle yleisölle. Palvelumme on erittäin helppokäyttöinen katsojille ja maksullisen sisällön ostaminen on todella mutkatonta. Palvelussamme on selkeä hinnoittelu, joka helpottaa tapahtumajärjestäjää. Maksullisissa lähetyksissä ja tallenteissa veloitamme ainoastaan katselukohtaisen palvelumaksun 1,50 € + ALV. Maksuttomissa lähetyksissä emme veloita palvelumme käytöstä mitään. Asiakaspalvelumme ja tekninen tuki ovat katsojien ja tapahtuman järjestäjän käytössä maksutta, viikon jokaisena päivänä.

Tapahtumille teemme palveluun oman alasivun, teidän oman näköisellä ulkoasulla. Alla näet esimerkkinä FC Wimma Kajaani, Vuokatti Team Sport ja Sukevan Sultaani – Ultra Challenge sivustoista. Alasivun tekemisestä emme veloita erillisiä maksuja.

Kenelle palvelu sopii?

Stream Online striimauspalvelu sopii erittäin hyvin esimerkiksi musiikki-, urheilu- ja webinaaritapahtumille. Palvelussamme saat helposti jaettavan osoitteen kuten streamonline.fi/tapahtuma tai katso.live/yhteiso. Yleisösi voi helposti tarkastella sivustolta onko uusia tapahtumia tulossa tai meneillään.

Maksullinen sisältö

Maksullinen sisältö on erittäin hyvä tapa saada korvaus järjestetystä tapahtumasta. Esimerkiksi yhtyeet tai urheiluseurat voivat saada korvauksen tapahtumista, joihin yleisöä ei pääse paikalle, osallistumista on rajoitettu tai fyysiset katsomopaikat ovat täynnä.

Maksuton sisältö

Maksuttoman sisällön tarjoaminen yleisölle on oiva tapa saada omaa tekemistä nähtäville. Palvelussamme saamasi oma osoite on helppo jakaa mainoksissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Stream Online tarjous
 • Mitä palvelustamme voi lähettää?
  Voimme lähettää tapahtumia, webinaareja, esityksiä ja pariaatteessa lähes mitä vain voidaan kameralla kuvata.
 • Onko maksuttomat lähetykset mahdollisia?
  Kyllä. Voimme järjestää lähetyksen maksutta katsojille.
 • Mitä kuluja minulla on maksuttomasta lähetyksestä?
  Tarjoamme palvelun käyttöösi maksutta.
 • Onko maksulliset lähetykset mahdollisia?
  Kyllä. Lähetykset voidaan lisätä verkkokauppaan, josta katseluoikeus ostetaan.
 • Mitä kuluja minulla on maksullisesta lähetyksestä?
  Veloitamme ainoastaan 1,50€ + ALV palvelumaksun per ostettu katseluoikeus.
 • Kuinka paljon katseluoikeus maksaa?
  Katseluoikeuden hinnan määrität sinä itse. Välitämme maksun yrityksellesi tai yhdistyksellesi.
 • Mitä maksutapoja on käytössä?
  Käytössä on perinteiset verkkopankkimaksut sekä pankki- ja luottokortit.
 • Kuinka lähetys toteutetaan?
  Lähetys toteutetaan pääasiassa mediapalvelimen kautta joka upotetaan sivustollemme.
 • Kuinka monta katsojaa voi olla?
  Mediapalvelimen kautta katsojamäärässä ei ole rajoituksia.
 • Kuinka palvelu on suojattu jakamiselta?
  Palvelu on suojattu tarpeittesi mukaisesti. Suojaus voi olla hyvinkin tiukka, jolloin esimerkiksi katseluoikeuden jakaminen toisille on erittäin vaikeaa.
 • Kuka kuvaa lähetyksen?
  Pääasiassa pyrimme tarjoamaan kuvaksen itse, verkostomme kautta tai periaatteessa kuvaaja voi olla kuka vain, striimauksen osaava.
 • Mitä kuvaaja maksaa?
  Kuvauksen tarve on hyvin yksilöllinen ja hinta täytyy neuvotella erikseen joko meidän, meidän verkoston tai ulkopuolisen kuvaajan kanssa.
 • Mitä olisi hyvä tietää lähetyspaikasta?
  Yksi tärkeimmistä asioista on internetin nopeus. Laadukkaaseen lähetykseen nopeuden on oltava riittävän suuri. Kiinteä internetyhteys on yleisesti ottaen paras (riippuen nopeudesta). Mobiiliverkoissa voi olla haasteita.
Videokuvaaja kuvassa
Tabletti josta katsotaan lähetystä

VIDEOKUVAUS


Olemme tehneet videokuvausta noin 20 vuoden ajan. Laitteistomme on ammattitasoista ja sitä löytyy lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kuvauksen lisäksi teemme myös jälkikäsittelyä eli editointia. Videoeditointi on yksi tärkeimmistä elementeistä laadukkaan videokuvauksen lisäksi. Voimme tarjota yrityksellesi tai yhteisöllesi palvelun ammattitaidolla alkaen suunnittelusta, valmiiseen toteutukseen mainosvideosta, tapahtumataltiointeihin tai livelähetyksiin. Videotuotanto hinnoitellaan aina tapaus kohtaisesti, joten kysy arvioita tarpeellesi. Videotuotannon hinta koostuu useista elementeistä. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. kuinka monta kuvaajaa tarvitaan tai tuleeko jälkikäsittelyssä esimerkiksi animaatioita. Animaatiot ovat erittäin tehokas tapa erottua massasta, mutta vaatii yleensä huomattavan määrän lisää työaikaa. On myös tapahtumia jotka julkaistaan kuten se lähetettäisiin suorana lähetyksenä ja tällöin jälkikäsittelyä ei juurikaan tarvita.

Tapahtumat

Tapahtumien taltioinnit ja livelähetykset voimme toteuttaa kaikkien tarpeittesi mukaisesti. Kuvauskalustomme sopii molempiin käyttötarkoituksiin ja sisällön jakelu onnistuu livelähetyksissä Stream Online palvelussamme joko ilmaiseksi, maksua vastaan tai piilotetusti, vain omalle rajatulle yleisölle.

Mainosvideot

Mainosvideot voimme toteuttaa niin suunnittelusta ja käsikirjoituksesta lähtien. Kuvaukset suoritetaan asiakkaan aikataulujen mukaisesti ja videoiden jälkikäsittely tapahtuu sovitusti. Tarvittaessa mainosvideoille voidaan käyttää ääninäyttelijöitä tai tekoälyyn perustuvaa puhegeneraattoria.

Alla näet esimerkkinä Ikirouta yhtyeen livelähetyksen mainosvideon sekä Millisecond yrityksen Remote Diagnostics tuotteen mainosvideon.

Ota yhteyttä