Laitteet ja ohjelmistot

LAITTEET


Toimivat ja käyttötarkoituksen mukaiset laitteet ovat tärkeä osa yrityksen arkea ja miellyttävää työskentelykokemusta. Toimitamme kaikki alan parhaat laitemerkit yrityksen tarpeillesi. Vaihtoehtoina ovat täysin uudet tai huippukuntoiset käytetyt, leasingkäytöstä poistuneet laitteet. Riippuen käyttötarpeesta, usein käytetty ammattikäyttöön tarkoitettu laite on parempi ratkaisu kuin edullinen ja uusi, kuluttajakäyttöön tarkoitettu laite.

OHJELMISTOT


Meiltä saat yrityksellesi käyttöön kaikki yleisimmät ja hieman erikoisemmatkin ohjelmistot sekä tarvittaessa autamme ohjelmistojen käytöönotossa ja käytössä. Ammattitaitoisen henkilöstömme avulla ohjelmistojen käyttöönotto on helppoa ja pääset heti käyttämään niitä työssäsi. Autamme myös jos ohjelmiston käytössä tulee ongelmia myöhemmin.

Ota yhteyttä
Tyttö ja erilaisia laitteita
Tyttö nojailee näyttöön

HUIPPUKUNTOISET KÄYTETYT LAITTEET


Laitteiden ei aina tarvitse olla uusia. Vaihtoehtoisesti huippukuntoiset käytetyt laitteet ovat osuvampi ratkaisu. Mikäli esimerkiksi järjestät koulutuksia ja tarvitset tähän paljon tietokoneita, ovat leasingkäytössä oleet ammattitason tietokoneet kustannustehokas ratkaisu. Kuluttajalle suunnatut edulliset, uudet tietokoneet menosti omaavat lyhyen takuuajan ja rikkoutuvat lyhyessä ajassa. Ammattikäytössä olleet, uutena huomattavasti kalliimmat ja kestävemmät laitteet ovat leasinaikansa jälkeen vielä usein huippukuntoisia. Käytetyt laitteet ovat kuntoluokiteltuja ja menosti jopa uuden veroisia. Meillä saatavilla on erittäin laaja valikoima käytettyjä laitteita ja varmasti sopiva laite myös Sinun tarpeeseen. Ota meihin yhteyttä ja voimme yhdessä arvioida, olisiko käytetty vai uusi laite paras vaihtoehto Sinulle.

Käytetyissä laitteissa on valmiiksi asennettu käyttöjärjestelmä sekä ilmaiset perusohjelmistot. Käyttöjärjestelmä sekä ohjelmistot ovat aina päivitetty uusimpiin versioihin. Sinulla ei mene aikaa koneen käyttöönoton jälkeen siihen, että pitäisi odotella että ohjelmat alkavat päivittämään. Mikäli sinulla on tarve muille ohjelmistoille, voimme asentaa ne valmiiksi. Sinun tulee ottaa huomioon että muihin ohjelmistoihin on olemassa tarvittaessa lisenssit. Mikäli tarvitset jonkin maksullisen sovelluksen ja siihen lisenssin, saat meiltä myös tämän tarvittaessa.

KÄYTTÖÖNOTTO JA TUKI


Käyttöönotto on joskus todella helppoa mutta siinäkin saattaa kohdata haasteita. Mikäli Sinulla on haasteita ohjelmistojen, laitteiden tai molempien kanssa, autamme erittäin mielellämme. Yleisesti ottaen haluamme että asiakaskokemus on ostopäätöksestä, käytön aloitukseen ja sen jälkeen erittäin hyvä. Panostamme siihen että et jää yksin ja olemme tavoitettavissa lähes koska vain, kun apua tarvitset. Joustavuuden takaamiseksi meidät saa kiinni puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaspalvelu chatin kautta, aina kun sinulla on kysyttävää, jotain epäselvää tai tuki on tarpeen. Mikäli esimerkiksi ongelma ei selviä keskustelemalla, voimme käyttää etäyhteyksiä tai tarvittaessa käydä paikan päällä asian selvittämiseksi.

Ota yhteyttä