Konsultointi ja koulutukset

KONSULTOINTI JA KOULUTUKSET


Tarvitsetko koulutusta tai konsultointia jossakin tietyssä IT-asiassa tai -ongelmassa? Me järjestämme tarpeiden mukaisia koulutuksia ja konsultoimme yritystäsi niin paikan päällä kuin etänä verkon välityksellä. Koulutus ja konsultointi voidaan räätälöidä täysin yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, jolloin ajankohta on vapaasti sovittavissa.

ETÄYHTEYDET


Etäyhteydet ovat nykypäivää ja voimme käyttää haluamaasi alustaa. Etänä tapahtuvassa koulutuksessa tai konsultoinnissa voimme hyödyntää myös kehittämäämme neuvottelujärjestelmää. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on tarvetta näille palveluille.

Opiskelevat henkilöt kuvassa
Koulutus ja konsultointi kuva

MITÄ VOIMME KOULUTTAA


Osaamisemme on erittäin laaja IT-alalla ja tämän vuoksi voimme kouluttaa erittäin monella eri osa-alueella. Tiimimme koostuu tekijöistä, joilla kaikilla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Olemme työskennelleet ohjelmistojen suunnittelun, toteutuksen ja käyttöliittymien visualisoinnin parissa. Lisäksi tiimillämme on erittäin laaja kokemus useiden käyttöjärjestelmien parissa niin käyttäjien kuin palvelinten osalta. Pitkän historiamme vuoksi myös hyvin moni päivittäinen ja vähän erikoisempikin sovellus on meille tuttu juttu. Rautapuolikin on meille erittäin laajalti hallussa. Olemme perehtyneet hyvin useisiin, erikoisiin laitteistoihin ja laitteistoratkaisuihin, sekä tiedonjanoisina haluamme pysyä jatkuvasti ajan hermoilla markkinoiden uusimmista laitteistoista. Videokuvaus, -editointi ja grafiikka ovat olleet suurimmalle osalle tiimiämme todella tärkeä osa elämää ja tämän vuoksi näihin käytettävät ohjelmistot, laitteet ja teknologiat ovat todella merkittävää osaamistamme. Tässä ei aivan kaikki osaamisemme tullut esille, joten kysy rohkeasti, mikäli voisimme kouluttaa yritystänne tai yhteisöänne.

MITÄ VOIMME KONSULTOIDA


Lähes kaikki laite- ja ohjelmistovalmistajat ovat meille tuttuja. Olemme olleet pitkän työhistoriamme aikana yhteistyössä useiden valmistajien kanssa. Olipa kyseessä laite tai ohjelmisto, olemme suorittaneet useita sertifikaatteja ja koulutuksia niin huollon, kouluttamisen kuin myynninkin osalta. Kaikki tämä mahdollistaa sen, että voimme konsultoida yritystänne tai yhteisöänne laite- tai ohjelmistohankinnoissa.

Olipa kyseessä laite tai ohjelmisto, on hyvä kartoittaa todellinen käyttötarve. Monesti ilman suurempaa tuntemusta hankinnoissa joko ali- tai ylimitoitetaan todellinen tarve. Mielestämme on tärkeää, että hankinta on käyttötarpeelle sopiva, mutta siinä on tarvittaessa myös pelivaraa, jos myöhempi käyttö sitä vaatii. On hyvin turhauttavaa ostaa sovelluksia tai laitteita ja huomata myöhemmin että ne eivät olleetkaan riittäviä. Myös esimerkiksi ylimitoitettu laitteistotarve aiheuttaa sen, että raha seisoo kiinni aivan väärässä paikassa. Ammattitaidolla opastettu ostos voi säästää huomattavasti rahaa ja aikaa, kun kaikki oikein mitoitettuna toimivat saumattomasti. Otahan meihin yhteyttä, jos tarvitset konsultointia.