Etäopetus- ja neuvottelujärjestelmä

ETÄOPETUSJÄRJESTELMÄ


Olemme kehittäneet oman etäopetus- ja neuvottelujärjestelmän jonka pääasiallinen käyttötarkoitus kohdistuu rytmilliseen opetukseen. Järjestelmässämme palvelimen kapasiteetti on räätälöity käyttäjämäärän mukaan. Riittävä palvelimen kapasiitteetti ja käyttätarkoitukseen ohjelmoitu ja optimoitu alustamme pystyy pitämään videokuvan ja äänen täysin samassa tahdissa. Yhtäaikainen videokuva ja ääni ovat erittäin tärkeä osa opetusta jossa musiikki, liike ja tahti on oltava täydellinen.

Järjestelmämme tukee myös perinteisiä audio- ja videopuheluita, ryhmäneuvotteluita ja webinaareja. Etätapahtuman järjestäjällä on mahdollisuus taltioida lähetys. Käytettävissä on myös valko- / liitutaulu jossa voi esittää kuvia, tekstiä tai piirtää.

Yleisimmin käytetyissä maksullisissa ja ilmaisissa videoneuvottelu sovelluksissa käyttäjämäärät ovat korkeita. Korkeiden käyttäjämäärien vuoksi näissä järjestelmissä ääni ja videokuva eivät tule yhtäaikaa.

Ota yhteyttä

DANCE ONLINE ETÄOPETUS


Danceonline.fi palvelu on kehitetty 2020 vuoden lopulla, yhteistyössä Kajaani Dance tanssikoulun kanssa. Järjestelmää on testattu ja kehitetty oppilailta ja opettajilta saadun palautteen ja käyttökokemuksen myötä. Palvelu on saavuttanut erittäin suurta suosiota toimivuutensa ansiosta. Vuoden 2021 aikana onkin jo useampi tanssikoulu ja -yhteisö ottanut palvelun käyttöön ympäri Suomen. Palvelua on kehitetty myös muihin rytmillisiin opetuksiin ja se on räätälöitävissä hyvin useisiin käyttötarkoituksiin.

Dance Online palvelussamme on panostettu käytön helppouteen koska käyttäjiä on hyvin eri ikäryhmistä, niin perheen pienimmistä aina vanhempiin käyttäjiin saakka. Palvelu toimii lähes jokaisella laitteella kuten puhelin, tabletti tai tietokone. Opetuksen lähettämiseen kuitenkin suosittelemme tietokonetta johon on kytketty ulkoinen- tai langatonmikrofooni. Voimme suositella tietynlaisia valmiita laitteisto vaihtoehtoja käytettäväksi.

Etäopetus voidaan järjestää kahdella tapaa, joko siten että oppilaat ovat esimerkiksi tanssisalilla ja opetus näkyy isolta ruudulta tai videotykin avulla valkokankaalta. Toinen vaihtoehto on että opettaja on joko kotona tai tanssisalilla ja oppilaat ovat esimerkiksi kotona. Laitteisto on usein säädetty opettajalle siten että puhe tulee ulkoisesta mikistä ja musiikki suoraan tietokoneelta tai langattomasti esimerkiksi puhelimesta.

Laitteisto on yleisesti hyvin tapauskohtainen ja suosittelemme että vaihtoehdot käydään läpi, juuri teidän tarpeidenne mukaisesti. Laitteiston ei tarvitse olla mitään todella erikoista tai hinnaltaan kallista. Opettajan laitteistoksi yleensä riittää tietokone ja ulkoinen edullinen mikki.

Palvelumme ei vaadi erittäin nopeita internetyhteyiksiä, mutta sulavan toimivuuden vuoksi nopea yhteys olisi suotavaa. Pääasiassa suosittelemme että käytössä olisi niin sanottu kiinteä internetyhteys. Mikäli käytössä on mobiilinetti, olisi erittäin hyvä että liittymän nopeus olisi kuitenkin hyvä. Nykypäivänä mobiilit nettiliittymät ovat nopeita, mutta kannattaa ottaa huomioon että yhteys on hyvä myös sisätiloissa. Joskus rakennukset voivat heikentää mobiiliyhteyttä, vaikka sen kuuluvuusalueella pitäisikin olla nopea.

Dance Online palvelusta on tehty demoversio jota voitte halutessanne kokeilla. Ota meihin yhteyttä ja voimme järjestää teille mahdollisuuden testata palveluamme.

Ota yhteyttä